Verzendkosten


Nederland
De verzendkosten (incl. verpakkingskosten) binnen Nederland zijn conform de onderstaande tabel en worden bepaald op basis het orderbedrag exclusief omzetbelasting (BTW). De verzendkosten zijn onafhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de bestelling. Bestelt u voor meer dan € 50,00 (excl. BTW), dan verzenden wij uw bestelling gratis naar adressen in Nederland.

Orderbedrag excl. BTW
< € 25
€ 25 - € 50
> € 50
Nederland
€ 2,95
€ 4,95
GRATIS

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij ons afhaalpunt (Deleukstetaartenshop Geleen). U betaalt dan geen verzendkosten.


Europa
De verzendkosten (incl. verpakkingskosten) binnen Europa zijn conform de onderstaande tabel en worden bepaald op basis het orderbedrag exclusief omzetbelasting (BTW). De verzendkosten zijn onafhankelijk van het gewicht en de afmetingen van de bestelling. Bestelt u voor meer dan € 50,00 (excl. BTW), dan verzenden wij uw bestelling gratis naar adressen in Duitsland en België. Bestelt u voor meer dan € 100,00 (excl. BTW), dan verzenden wij uw bestelling gratis naar adressen in de rest van Europa.

Orderbedrag excl. BTW
< € 0 - € 25
€ 25 - € 50
€ 50 - € 100
> € 100
Duitsland, België
€ 2,95
€ 4,95
GRATIS
GRATIS
Europa
€ 4,95
€ 6,95
€ 8,95
GRATIS


Wereld
Wij verzenden wereldwijd. De verzendkosten buiten Europa kunt u per e-mail bij ons opvragen: info@lintjeswinkel-xl.nl.


De bovenstaande verzendkosten zijn inclusief omzetbelasting (BTW).

Wij verzenden uw bestelling met PostNL of DHL. Wij proberen uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Bestellingen waarvan de betaling voor 14 uur ontvangen is, worden in principe nog dezelfde dag verzonden (op werkdagen). De bezorging binnen Nederland duurt gemiddeld 1-2 werkdagen.

Indien de bestelling niet als brievenbuspost verzonden kan worden, wordt de zending als pakket aangeboden. Bestellingen boven € 150,00 worden als pakket inclusief track & trace verzonden.

Lintjeswinkel XL is niet verantwoordelijk voor vertraging van de bestelling tijdens verzending door PostNL of DHL.