Let op Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren en u een optimale gebruikerservaring te bieden, waarbij u informatie kunt delen via social media. Door hieronder op "Ja, ik accepteer de cookies” te klikken of verder te surfen (klikken) op deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
Lees meer over cookies in ons cookiebeleid.
Ja, ik accepteer de cookies

Gratis verzending vanaf €50,00       ✓ Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden        Makkelijk, snel en veilig betalen        Prijzen zijn vermeld incl. BTW

Privacybeleid

www.lintjeswinkel-xl.nl

 

Over ons privacybeleid

Lintjeswinkel XL geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Lintjeswinkel XL. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 29/11/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan, hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen (beveiligingstechnieken) en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid.

 

Over de gegevensverwerking

Hieronder kunt u lezen wat er gebeurt met uw persoonlijke gegevens wanneer u onze website bezoekt. Persoonlijke gegevens zijn gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd.

Per verwerkingsactiviteit vindt u informatie over de gegevensverzameling, waarvoor wij deze gebruiken, hoe wij deze verzamelen en met welk doel.

 

Afhandeling van bestellingen

Ten behoeve van het afhandelen van uw bestelling, gebruiken wij uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer (optioneel) en betaalgegevens:

  • De NAW-gegevens hebben wij nodig om uw bestelling af te kunnen leveren op het juiste adres.

  • Het e-mailadres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van uw bestelling en eventuele retouren.

  • Wij gebruiken uw telefoonnummer enkel als dit nodig is om met u in contact te komen over uw bestelling.

  • Na het afronden van uw bestelling, wordt u door ons doorgestuurd naar de betreffende betalingsdienstverlener, die u de opdracht kunt geven om de betaling uit te voeren.

Wij verzamelen, verwerken en gebruiken persoonlijke gegevens alleen voor zover dit nodig is om rechtsbetrekkingen met ons tot stand te brengen of te wijzigen. Dit gebeurt op basis van Art. 6 (1) (b) AVG, waarmee gegevens kunnen worden verwerkt om een ​​contract uit te voeren of voor maatregelen die voorafgaan aan een contract.

Wij verzamelen, verwerken en gebruiken uw persoonlijke gegevens bij het bezoeken van onze website (gebruiksgegevens) alleen voor zover vereist om u toegang te verlenen tot onze dienstverlening, uw bestelling af te handelen en om u hiervoor te factureren.

Verzamelde klantgegevens worden verwijderd na voltooiing van de bestelling of beëindiging van de zakelijke relatie. Juridische bewaartermijnen blijven ongewijzigd.

Wij verzenden persoonlijk identificeerbare gegevens alleen aan derden in de mate die nodig is om aan de voorwaarden van uw contract met ons te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden doorgegeven, tenzij u daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven. Uw gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden voor reclamedoeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Deze website maakt gebruik van TLS-encryptie (ook bekend als SSL) om veiligheidsredenen en voor de bescherming van de overdracht van vertrouwelijke inhoud aan derden, zoals betaalgegevens. U kunt een gecodeerde verbinding in de adresregel van uw browser herkennen, wanneer deze verandert van "http: //" in "https: //" en een pictogram van een slotje wordt weergegeven. Als TLS-encryptie is geactiveerd en u heeft gecontroleerd of het certificaat van ons is, kunnen de gegevens die u naar ons verzendt niet door derden worden gelezen.

De betreffende derde partijen worden hieronder nader toegelicht.

 

  • Aemotion B.V.(webhosting en webdesign)

Wij nemen webhosting-, webdesign en e-maildiensten af van Aemotion B.V. Aemotion B.V. verwerkt persoonsgegevens namens ons en heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zij gebruiken uw gegevens niet voor een ander doel of eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Aemotion B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Aemotion B.V. is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

 

  • Office365 (e-mail)

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Office365. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Office365 heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.

 

  • Pay.nl (betaalprovider)

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van de Betaaldienstverlener Pay.nl. Als u kiest voor betaling via de betaalmethoden die wij momenteel aanbieden (o.m. iDEAL, Bancontact, PayPal, bankoverschrijving), zullen de betaalgegevens die u verstrekt, worden verstrekt aan de betreffende betaalgateways op basis van op Art. 6 (1) (a) (Toestemming) en art. 6 (1) (b) AVG (verwerking voor contractdoeleinden). U heeft de mogelijkheid om uw toestemming te allen tijde met toekomstig effect in te trekken. Het heeft geen invloed op de verwerking van eerder verzamelde gegevens.

Pay.nl verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens als ook uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Pay.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Pay.nl behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Pay.nl deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en orderdata met achterafbetaaldienstverleners. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Pay.nl 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelt. Pay.nl bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

  • PayPal (betaaldienst)

Onze website accepteert betalingen via PayPal. Als u betaling via PayPal selecteert, worden de betaalgegevens die u verstrekt aan PayPal, verstrekt op basis van art. 6 (1) (a) (Toestemming) en art. 6 (1) (b) AVG (verwerking voor contractdoeleinden). U heeft de mogelijkheid om uw toestemming te allen tijde met toekomstig effect in te trekken. Het heeft geen invloed op de verwerking van eerder verzamelde gegevens. 

  

  • PostNL (verzenden en logistiek)

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen, als ook uw e-mailadres voor pakketzendingen (ten behoeve van de track & trace link, waarmee u de zending kunt volgen). PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

 

Verzenden van nieuwsbrieven

Als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, hebben wij uw voornaam en een geldig e-mailadres nodig en uw toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen. Er worden geen aanvullende gegevens verzameld of alleen op vrijwillige basis verzameld.

Wij zullen daarom alle gegevens die u invoert in het nieuwsbrief-inschrijfformulier alleen verwerken met uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt de toestemming voor de opslag van uw gegevens en e-mailadres en het gebruik voor het versturen van de nieuwsbrief op elk moment intrekken, bijv. via de uitschrijflink in iedere nieuwsbrief. De gegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

De gegevens die worden verstrekt bij de registratie voor de nieuwsbrief worden gebruikt om de nieuwsbrief te verspreiden totdat u uw abonnement opzegt en uw gegevens door ons verwijderd worden. Gegevens die wij hebben opgeslagen voor andere doeleinden (bijvoorbeeld e-mailadressen van klant-accounthouders) blijven onaangetast.

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met behulp van een derde partij:

 

  • MailChimp (e-maillijsten)

MailChimp zal uw gegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om deze gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

 

Contact en ondersteuning bieden

Als u ons vragen stuurt via een contactformulier of per e-mail, verzamelen wij de verstrekte gegevens (inclusief de contactgegevens) om uw vraag en eventuele vervolgvragen te beantwoorden. Wij delen deze informatie niet zonder uw toestemming.

Wij zullen daarom alle gegevens die u invoert in het contactformulier of e-mail alleen verwerken met uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U kunt hiervoor een verzoek doen per e-mail. De gegevens die worden verwerkt voordat wij uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

Wij bewaren de gegevens totdat u om verwijdering vraagt, uw toestemming voor de opslag intrekt of het doel voor de opslag ervan niet langer relevant is (bijv. na het beantwoorden van uw vraag). Eventuele dwingende wettelijke bepalingen, met name die betreffende verplichte bewaartermijnen van gegevens, worden niet aangetast door deze bepaling.

 

Klantregistratie

U kunt zich op onze website als klant registreren om toegang te krijgen tot aanvullende functies (zoals vereenvoudigd bestellen, besteloverzicht alle bestellingen, verlanglijst en vergelijkingslijst). De door u verstrekte klantgegevens worden enkel gebruikt voor de klantregistratie oftewel het aanmaken van een klantaccount. De verplichte informatie gevraagd tijdens de registratie moet volledig worden verstrekt, anders weigeren wij uw registratie.

Ten behoeve van het aanmaken van een klantprofiel (account) registreren wij uw e-mailadres, een wachtwoord, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer (optioneel):

  • Het e-mailadres vormt uw unieke gebruikersnaam, welke u samen met het hier door u verstrekte wachtwoord nodig heeft om in te loggen op uw klantaccount. Uw e-mailadres gebruiken wij voor het versturen van account gerelateerde e-mails (bijv. betreffende wachtwoord-reset of profielwijzigingen), om u te informeren over belangrijke wijzigingen binnen het kader van onze site of technische wijzigingen en om u op de hoogte kunnen houden van uw bestelling en eventuele retouren.

  • De NAW-gegevens gebruiken wij om in te vullen als factuur- en verzendadres. Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling af te kunnen leveren op het juiste adres.

  • Wij gebruiken uw telefoonnummer enkel als dit nodig is om met u in contact te komen over uw bestelling.

  • Heeft u een bestelling geplaatst, dan houden wij in uw account bij wat de status van uw bestelling is, zodat u deze kunt volgen. In uw account houden we ook uw bestelgeschiedenis, vergelijkingslijst en verlanglijst bij, zodat u deze kunt raadplegen.

Wij verwerken de gegevens die tijdens de registratie worden verstrekt alleen op basis van uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt op elk moment van gedachten veranderen en uw gegevens aanpassen in uw klantaccount. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met toekomstig effect. U kunt hiervoor een verzoek doen per e-mail. De gegevens die worden verwerkt voordat wij uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

Wij zullen de gegevens die zijn verzameld tijdens de registratie blijven opslaan, zolang u op onze website geregistreerd blijft als klant. Wettelijke bewaartermijnen blijven ongewijzigd.

 

Optimaliseren website

Sommige van onze webpagina's gebruiken functionele cookies. Functionele cookies helpen onze website gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser op uw computer worden opgeslagen, ze zijn niet schadelijk voor uw computer en bevatten geen virussen.

De meeste cookies die wij gebruiken zijn zogenaamde sessiecookies, ze worden automatisch verwijderd na uw bezoek. Andere cookies blijven in het geheugen van uw apparaat, totdat u ze verwijdert. Deze permanente cookies maken het mogelijk om uw browser te herkennen wanneer u de volgende keer onze site bezoekt.

U kunt uw browser zo configureren dat deze u informeert over het gebruik van cookies, zodat u van geval tot geval kunt beslissen of u een cookie accepteert of weigert. Als alternatief kan uw browser worden geconfigureerd om cookies onder bepaalde voorwaarden automatisch te accepteren of om ze altijd te weigeren, of om cookies automatisch te verwijderen bij het sluiten van uw browser. Het uitschakelen van cookies kan de functionaliteit van deze website beperken.

Functionele cookies die noodzakelijk zijn voor elektronische communicatie of om bepaalde functies die u wenst te gebruiken, worden opgeslagen overeenkomstig Art. 6 lid 1, letter f van AVG. De websitebeheerder heeft een rechtmatig belang bij de opslag van cookies om een ​​geoptimaliseerde service te waarborgen die vrij van technische fouten is.

Analytische cookies (zoals die voor het analyseren van uw gebruikersgedrag) worden in de volgende paragraaf afzonderlijk behandeld.

 

Analyseren gebruikersgedrag om website/advertenties te optimaliseren

Wij analyseren het gebruikersgedrag van onze website, zodat wij de website en onze advertenties kunnen optimaliseren. Hierbij maken wij gebruik van een derde partij: Google Analytics.

 

  • Google Analytics (webanalyseservice)

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde analytische cookies. Dit zijn tekstbestanden die op uw computer zijn opgeslagen en waarmee u het gebruik van de website kunt analyseren. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Google Analytics-cookies worden opgeslagen op basis van Art. 6 (1) (f) AVG. De exploitant van de website heeft een legitiem belang bij het analyseren van gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren.

Wij hebben de IP-anonimiseringsfunctie op onze website geactiveerd. Uw IP-adres (als onderdeel van de analytische cookie) wordt ingekort en hiermee geanonimiseerd. Google gebruikt de door de cookies gegenereerde informatie namens de exploitant van deze website om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik voor de website-exploitant. Het (geanonimiseerde) IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere gegevens die door Google worden bewaard. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. 

U kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen door de juiste instellingen in uw browser te selecteren. Wij willen er echter op wijzen dat dit betekent dat u niet gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit van deze website.

Wij zijn een verwerkersovereenkomst aangegaan met Google voor het uitbesteden van onze gegevensverwerking en het volledig implementeren van de strikte vereisten van de EU-gegevensbeschermingsautoriteiten bij het gebruik van Google Analytics.

 

Informatie delen via Social media

Om informatie en andere content van onze website te delen via social media, zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest, maken wij gebruik van social media cookies.

Hiervoor zijn een aantal speciale knoppen op de website toegevoegd. Deze knoppen werken echter alleen als de betreffende social media partij een website-overschrijdende cookie kan plaatsen. Met behulp van deze cookie herkent de social media partij de eigen gebruiker, waardoor het mogelijk wordt dat de bij deze social media ingelogde gebruiker informatie direct deelt. De social media verzamelen met deze cookie onder meer gegevens over de pagina’s die u deelt.

Als u onze website bezoekt, wordt een social media cookie pas geplaatst als u de betreffende knop aanklikt. Niet eerder.

Raadpleeg de cookieverklaringen van de social media partijen voor meer informatie over de social media cookies. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Voor het gebruik van social media cookies dient u, op grond van de Nederlandse wet, voorafgaande toestemming te geven.

Door op "Ja, ik accepteer de cookies” te klikken in de cookie-melding (banner) of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van alle hierboven beschreven cookies bij bezoek aan deze website. U blijft gebruikmaken van deze website (en stemt daarmee dus in met de plaatsing van alle cookies) door te klikken op enig onderdeel van de webpagina's van Lintjeswinkel XL (met uitzondering van het openen van ons cookiebeleid of dit privacybeleid) of door te surfen naar andere pagina's van deze website.

Indien u niet instemt met het plaatsen van alle cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid, dient u geen gebruik te maken van de website van Lintjeswinkel XL en deze te verlaten.

 

Doel van de gegevensverwerking

 

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing.

Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige verplichtingen, zoals hierboven in “over de gegevensverwerkingen” beschreven, te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

Sommige gegevens worden verzameld wanneer u deze aan ons verstrekt. Dit kunnen bijvoorbeeld gegevens zijn die u tijdens het bestelproces invoert.

Andere gegevens worden automatisch door onze IT-systemen verzameld, wanneer u de website bezoekt. Deze gegevens (in server log bestanden) zijn voornamelijk technische gegevens, zoals de browser, besturingssysteem, verwijzende URL, tijd van serververzoek en IP-adres. Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens worden niet gecombineerd met gegevens uit andere bronnen.

De basis voor gegevensverwerking is Art. 6 (1) (b) AVG, waarmee gegevens kunnen worden verwerkt om een ​​contract uit te voeren of voor maatregelen die voorafgaan aan een contract.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Lintjeswinkel XL op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machine-leesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

 

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

 

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens, tot u de beperking opheft, niet langer worden verwerkt.

 

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden niet langer kan worden gegarandeerd.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Lintjeswinkel XL. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

 

Contactgegevens

Lintjeswinkel XL

Einder Coolhoff 98

6155JB Puth

Nederland

 

Telefoon +31 (0)6-21596581
E-mail info@lintjeswinkel-xl.nl

 

Contactpersoon voor privacyzaken: Nadine Icario-Eyssen

 

[Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29-11-2018.]